Menu

Naturtræning i Svaneke.

image
15. maj 2021 kl. 14:07
Så er Gymnastik- og fitnessafdelingen klar med et nyt tilbud - Naturtræning. Perfekt i en tid hvor vi ikke kan træne inden døre.
Naturtræning for børnefamilier.
Mandage kl. 16.00-17.00. Mødested v/hovedindgangen til Svaneke hallen. Kom med et eller flere børn (minimum 6 år) + forældre. Trænger I til nærvær med hinanden, samvær og fællesskab med andre, samtidig med at I får stimuleret jeres sanser, balance, får frisk luft og går på opdagelse i naturens mange muligheder mens I får bevæget hele kroppen og får sved på panden. Så kom og være med til naturtræning. Vi kommer til at grine, bevæge os, lege, bruge vores sanser og fantasi.
Tag en pause fra hverdagens trængsel og kom og vær med - det vil glæde Signe Kühle som er nyuddannet naturtræner i SIK. Signe kommer selv med 2 børn, så man kan som forælder godt komme med 2 børn. Første gang er mandag d. 3. Maj. Tilmelding, først til mølle, er nødvendigt pga. begrænsede pladser. Skriv til Signe på 22119081.
Naturtræning for voksne
Tirsdage kl. 17.00-18.00. Mødested v/hovedindgangen til Svaneke hallen. Giv dig selv et frirum fra hverdagen med naturtræning – vi skal bruge vores krop i naturen, skærpe vores sanser, få smil på læben sammen med andre og der er plads til alle. Oplev glæden ved bevægelse hvor der er højt til loftet, lydene er naturens egne og du er med til at sætte tempoet. Holdet er ikke for dig som skal i super form eller er i super form. Det er træning hvor vi får rørt hele kroppen uden at tænke over det og hovedet får en pause fra grublerier.
Instruktør er Lisbeth Dahl, som er nyuddannet naturtræner i SIK. Første gang er tirsdag d. 4. maj. Max antal deltagere er 18. Mød op elle skriv til Lisbeth på 24223558.