Menu

Nu åbner KlasSIK Loppen

image
24. marts 2021 kl. 23:28

Efter flere måneders forberedelse slår Svaneke Idræts klub nu endelig dørene op til vores nye loppebutik.

 

Vi åbner på lørdag den 27. marts fra kl. 11.00 til kl. 15.00.

 

Selvom vi nu kan åbne butikken, så fylder corona restriktionerne en stor del, og vi har desværre ikke mulighed for at have flere end 4 personer inde i butikken ad gangen. Der vil dog også være lidt haveborde, stole m.m. til salg i haven, så kunderne vil kunne fordele sig lidt.

Vi opfordrer selvfølgelig til at alle overholder de gældende retningslinjer med sprit, værnemidler og afstand.

Åbningstiderne vil til at starte med være fra torsdag til fredag fra kl. 14.00 til 17.00, og lørdag fra 11.00 til 15.00. Åbningstiderne vil blive udvidet i takt med antallet af frivillige stiger.

Der har være rigtigt mange der har tilbudt deres hjælp som frivillige, og vi er allerede oppe på omkring 40 personer der har meldt sig, men vi kan altid bruge flere, så hvis der er nogen der skulle have lyst til at give en hånd i butikken, så er man velkommen til at sende en mail til Jesper Vigel: jesper.vigel@outlook.dk

Loppeudvalget håber at butikken vil blive et socialt samlingspunkt, der vil tiltrække nye hjælpere, der på kryds og tværs sammen kan skabe nye venskaber og hyggelige timer sammen i butikken.

Vores nye fine logo til butikken har Julie Tørnstrøm fra butikken Dram og Dialekt designet , og det er vi utroligt glade for. Nu venter vi bare på lidt varmere vejr så vi kan få det malet på bygningens facade.

 

Vi håber at se så mange som det nu er muligt i disse tider, komme forbi og se vores fine butik.

Hilsen

Loppeudvalget Svaneke

 

KlasSIK Loppen

Stengade 10

3740 Svaneke

Luk