Menu

Vores U12 piger og drenge sluttede med flotte 2. pladser

image
10. februar 2019 kl. 20:04

Vores dygtige U12 drenge har haft en virkelig flot futsal sæson.

2. holdet har gjort det flot i række 2, hvor det har været utroligt lige blandt holdene. De blev en flot nr. 4 ud af 6 hold.

1. holdet har spillet i mesterrækken, og jeg tror de har overrasket de fleste andre klubber ved at kæmpe sig til en utroligt flot 2. plads efter suveræne Nexø. U12 drengene har i løbet af sæsonen vundet mod alle hold inkl. Nexø. Der er krummer i de her drenge, og bliver spændende når de kommer på græs igen, om de også skal spille i mesterrækken der. De går helt sikkert et spændende forår i møde.

 

U12 pigerne startede med kun at have et hold, men med tilgang af nogle piger, har vi her efter jul kunnet stille med to hold. Virkelig flot arbejde af de to trænere at de kan blive blive ved med at få tilgang.

Pt. har vi øens største U12 pigeafdeling. Imponerende!!!

1. holdet har ligget nr. 1 fra første stævne før jul, og virkeligt gjort det godt, men desværre smuttede guldmedaljerne til RIK pigerne denne gang fordi de havde bedre målscore (2 mål) øv øv. 

2. holdet har deltaget i de sidste to stævner, og har også gjort det rigtigt godt. De gjorde det faktisk så godt at de slog 1. holdet i en af kampene.

 

Som fodboldformand er jeg utroligt stolt over at vi kan have fire hold med i u12 rækkerne, og at vi så kan komme hjem med 2 sølvmedaljer, det er virkeligt imponerende :-)

Kæmpe tak til trænerne, Erling, Kasper på U12 drengene og Allan og Luna på U12 pigerne. Flot arbejde!!

 

Luk