Medlemskab

MEDLEMSKAB I SVANEKE IK

Fælleskontingent

I Svaneke IK betaler du et fælleskontingent på kun 500 kr, og herefter kan du deltage i alle de tilbudte sportsgrene(dog ikke Familiesvømning, der er er selvstændigt kontingent). Kontingentet er gældende for en hel sæson.

Indmeldelse skal ske senest 2 uger efter første træning.

Profil- og aktivitets billeder

Ved indmeldelse accepteres det, at der på klubbens hjemmeside må indlægges et profil billede (fodbold relateret) til brug for præsentation af holdets deltagere samt hele holdet.

Samtidig accepteres det også at relaterede billeder, fra klubbens aktiviteter, og som kan indeholde billeder af medlemmet, også må publiceres på klubbens hjemmeside og sociale medier.

Hvis man som forælder ikke vil have ens barn på hjemmesiden, skal man tage kontakt til holdets træner.

Du kan tilmelde dig på dette link.

Udmeldelse

Udmeldelse skal altid ske skriftligt til kasseren.

Sker udmeldelsen midt i, eller sidst i kontingent perioden, skal der betales kontingent for hele perioden.

Udmeldelse kan sendes via e-mail til kasseren på sik.kasserer@mail.dk

Såfremt medlemmet er i kontingent restance, kan udmeldelse ikke ske før skyldigt kontingent er betalt.

For fodboldspillere i restance kan der ikke overføres spillercertifikat til evt. ny klub